Nov 30, 2021 Last Updated 10:13 AM, Nov 21, 2021
glyfada24

glyfada24

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το bigpost.gr, πολλοί Έλληνες επενδυτές έχασαν συνολικά 150 εκατομμύρια ευρώ γιατί αποδείχτηκε πως το επενδυτικό ενεργειακό σχήμα ήταν μια καλοστημένη ιστορία Ponzi («αεροπλανάκι»).

Οι ιθύνοντες του «ενεργειακού» fund που υπόσχονταν αποδόσεις άνω του 10% από κέρδη που προέρχονταν από πετρελαϊκές αγοροπωλησίες, έχουν εγκαταλείψει τα νοικιασμένα γραφεία τους στο κέντρο της Γλυφάδας.

Το ΣΔΟΕ βρήκε μόνο έπιπλα και υπολογιστές όπου σε έναν καταγράφονται περισσότερα από 200 ονόματα Ελλήνων επενδυτών από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη, μεταξύ των οποίων διάσημοι επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και απλοί αποταμιευτές.

Αναζητείται ο επικεφαλής του fund και οι συνεργοί του.

Tagged under

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από σήμερα 16/8/2021.Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας στις 20/8/2021 και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Δύο γεμάτα γκαζάκια μέσα σε μαξιλάρι, στη βάση ενός πεύκου εντόπισε η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης Αργυρούπολης, όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Δύο γεμάτα γκαζάκια τοποθετημένα στη βάση ενός πεύκου, κρυμμένα μέσα σε μαξιλάρι, εντόπισε η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης Αργυρούπολης στο δάσος της περιοχής.Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στα social media. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα όπου εντοπίζονται γκαζάκια στο δάσος.Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κωνσταντάτου:

 

Στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του δικτύου των καταστημάτων της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου καταστήματος στο λεκανοπέδιο της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 4, Γλυφάδα.

Η έναρξη των εργασιών έγινε σήμερα, Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. Το νέο κατάστημα όπως και όλα τα καταστήματα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, προσφέρει τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της Αττικής να καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά τις συναλλακτικές τους ανάγκες, ενώ στελεχώθηκε από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Τράπεζα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών και πελατών της.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται ο Πάνος Κιάμος, το νυχτερινό κέντρο και οι συνεργάτες του.


Στην ανακοίνωση πως μέρος από τις εμφανίσεις και τις αμοιβές του Πάνου Κιάμου και όλων των καλλιτεχνών του σχήματος θα διατεθούν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται ή ρίχνονται στην πρώτη γραμμή της μάχης προχώρησε η διεύθυνση του Posidonio. Δίπλα στον Πάνο Κιάμο εμφανίζονται ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού. Μαζί τους η Τάνια Καρρά, ο νικητής του «House of Fame» Στέφανος Πιτσίνιαγκας, η Μαριάνα Κάρα και ο DJ Pitsi.

Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου:
«Η διεύθυνση του Posidonio, ο Πάνος Κιάμος και όλοι οι καλλιτέχνες του σχήματος αποφασίσαμε Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Αυγούστου, μέρος από τις εμφανίσεις αλλά και των προσωπικών αμοιβών των καλλιτεχνών να διατεθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, στους πυροσβέστες και στα αδέσποτα ζωάκια, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης που διέπει την κοινωνία μας!»Ας σταθούμε ο καθένας, όπως και όσο μπορεί, στο πλευρό αυτών που το έχουν ανάγκη!

Δείτε την σχετική ενημέρωση:

aboseido

Tagged under

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Find Us on Facebook