May 21, 2022 Last Updated 12:55 PM, Apr 15, 2022

Έστειλαν μήνυμα ζωής από τη Γλυφάδα… (φωτο)

Published in ΣΥΛΛΟΓΟΙ
Read 1279 times
Rate this item
(1 Vote)
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, η φιλανθρωπική συναυλία του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας «Μαζί για τη Ζωή», της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, του Δήμου Γλυφάδας και του ΚΑΠΠΑ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας, «Μάκης Λιούγκας».
Η συναυλία είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει δημότες και ιδιωτικούς φορείς, ώστε η πόλη της Γλυφάδας να αποκτήσει δικό της Υπερηχογράφο Μαστού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 30 καλλιτέχνες, οι οποίοι με τα τραγούδια τους, διασκέδασαν μέχρι το βράδυ τους θεατές, που παρευρέθηκαν στο «Μάκης Λιούγκας».
 
mazigia
 
mazigia3

Στην έναρξη της εκδήλωσης, το λόγο πήρε η πρωτεργάτης του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας «Μαζί για τη Ζωή» και Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας, Αναστασία Πατεράκη, η οποία, αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και οι οικογένειές τους, στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους χορηγούς της προσπάθειας αυτής, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τους Δημοτικούς Συμβούλους και τη Δημοτική Αρχή της Γλυφάδας, γιατί είναι πάντα κοντά μας και στηρίζουν με το δικό τους τρόπο την προσπάθειά μας».
 
mazigia2

Κατόπιν, κάλεσε στη σκηνή τον Τομεάρχη Αθλητισμού Δήμου Γλυφάδας, Περικλή Δορκοφίκη και την Αντιπρόεδρο του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου, στους οποίους και προσέφερε ευχαριστήρια επιστολή για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, στον οποίο και έδωσε το λόγο.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στα κορίτσια μας, που δίνουν στην πόλη μας ένα ξεχωριστό χρώμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει αυτός ο Σύλλογος, για όλες τις γυναίκες, που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πρώτα από όλα την πρόληψη για τις παθήσεις του μαστού, αλλά και την αντιμετώπιση αν τυχόν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και κάθε φορά με πολλή ζεστασιά και με τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση προσπαθούμε να συνεισφέρουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Καλή επιτυχία σε όλα εύχομαι, όλοι μαζί θα βοηθήσουμε στην απόκτηση αυτού του ψηφιακού τομογράφου και να ευχαριστήσουμε και τους σπουδαίους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν απόψε και θα έχουμε τη δυνατότητα να τους απολαύσουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους τους παριστάμενους, χαιρόμαστε πολύ κάθε φορά που έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε τέτοιου υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, σε αυτόν το σπουδαίο χώρο, σε αυτό το ιστορικό γήπεδο της πόλης μας».
 
mazigia6

Στη συνέχεια ξεκίνησε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, το οποίο και κράτησε συντροφιά στο κοινό που συνέρρευσε στο κλειστό γυμναστήριο μέχρι το βράδυ.
Το παρών στη συναυλία έδωσαν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί η αφιλοκερδής συμβολή και συμμετοχή πάνω από 80 εθελοντών υπαλλήλων του Δήμου Γλυφάδας στη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά και η παρουσία του Παραολυμπιονίκη, Παύλου Μάμαλου, του Προέδρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και Χειρουργού και Διευθυντή της Κλινικής Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», Ευάγγελου Φιλόπουλου και μελών των Σταθερών Συγκοινωνιών, οι οποίοι και θα δώσουν ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε λίγες ημέρες προς τιμήν των γυναικών που έχουν φύγει από τη ζωή, λόγω του καρκίνου του μαστού.
 
mazigia4
 
mazigia1

Τη βραδιά της εκδήλωσης η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας μερίμνησε, ώστε η εξωτερική όψη του κλειστού γηπέδου «Μάκης Λιούγκας» να έχει ροζ χρώμα, για να τιμηθούν όσες γυναίκες νικήθηκαν από αυτήν τη νόσο, αλλά και η προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας «Μαζί για τη Ζωή».
Last modified on Thursday, 02 November 2017 16:20

Ροή Ειδήσεων

Prev Next

Find Us on Facebook